Vážení zákazníci, aktuálne odosielame už len tovar SKLADOM.

Objednávky tovaru na objednávku (t. j. "skladom u dodávateľa") nie je možné vybaviť do Vianoc

a budú odoslané do 2 týždňov od 7.1.2019. 

Zásady používania cookies

  

Prevádzkovateľ webu, spoločnosť ELUMA ELUMA Group s.r.o., Gerlachovská 867/12, 04001 Košice, IČO 46364544, zapísaná v zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Košice I, Oddiel: S.r.o., vložka číslo: 28455/V využíva na tejto webovej lokalite súbory cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.

  

Čo sú cookies?

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookies. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

  

Ako používame súbory cookies?

Tieto webstránky používajú súbory cookies najmä na zapamätanie si používateľských nastavení, prispôsobenia zobrazovania webových stránok, za účelom merania návštevnosti webu a cielenie reklamy.

Cookies pre meranie návštevnosti webu a prispôsobenie zobrazenie webových stránok sú spracovávané na základe oprávneného záujmu spoločnosti. Cookies pre cielenie reklamy sú spracovávané na základe vášho súhlasu.

Údaje, ktoré takto získavame, môžu byť sprístupnené ďalším spracovateľom, najmä prevádzkovateľom služieb a platforiem Google a Facebook. Zhromaždené cookies súbory sú spracované najmä prostredníctvom služby Google Analytics, prevádzkovanú spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Zozbierané cookies súbory sú následne spracované spoločnosťou Google Inc. v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

  

Súhlas a odmietnutie používania súborov cookies

Zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu je aktivované z iniciatívy návštevníka webu, vyjadreného aktívnym zaškrtnutím možnosti "Súhlasím", ktorá nasleduje za upozornením v dolnej časti webovej stránky, znejúcim nasledovne: "Prevádzkovateľ webu spracováva na týchto stránkach cookies, ktoré sú potrebné pre fungovanie webu a na analytické účely."

Webové stránky možno používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu. Pokiaľ však cookies zakážete, nemôžeme vám zaručiť bezchybný chod našich stránok.

Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená ďalej pri jednotlivých marketingových cookies. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookies na marketingové účely možno vziať kedykoľvek späť, a to pomocou zmeny nastavenia príslušného internetového prehliadača.

Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
  • požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
  • vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov - spoločnosť výmaz vykoná, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami spoločnosti,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

  

Typy súborov cookies

Spoločnosť ELUMA Group s.r.o. zhromažďuje na svojich webových stránkach nasledujúce súbory cookies:

  • krátkodobé (angl. session cookies) sú iba dočasné a zostávajú uložené vo Vašom prehliadači len dovtedy, kým prehliadač nezavriete.
  • trvalé alebo dlhodobé (angl. persistent cookies) súbory cookie zostávajú vo Vašom zariadení až do skončenia ich platnosti (môže ísť o minúty, dni alebo roky od vytvorenia/aktualizácie súborov cookie) alebo pokiaľ ich ručne nezmažete.
  • súbory cookie tretích strán - tieto súbory cookies sú ukladané v mene nasledujúcich tretích strán:

Názov

Účel

Expirácia

Google Analytics

Získanie štatistických informácií

Podľa nastavenia prehliadača, popr. do odstránenia

Google Adwords

identifikácia v rámci reklamnej siete spoločnosti Google, opätovné zacielenie reklamy (retargeting)

540 dní

pixel Facebook

identifikácia v rámci reklamnej siete spoločnosti Facebook, opätovné zacielenie reklamy (retargeting)

180 dní


TOP